+ lezingen

& workshops

& coaching

& dagvoorzitter

LANDENLEZING

Specifieke interesse in een bepaald land of gewoon op zoek naar een leuke avond of middag? Ga mee op een spannende reis aan de hand van reisverhalen, eventueel met foto's. Jordanië, Midden-Oosten, Curaçao of een van de andere landen waar ik geweest ben (zie overzicht). 

In de workshop reisschrijven krijg je tips en gaan we oefenen om van je dagboek een verhaal te maken. Hoe neem je de lezer mee alsof hij er zelf bij is? Welke woorden moet je vermijden, welke aantekeningen maak je en hoe wordt een verhaal spannend? Reis mee door de geheimen van het reisverhaal!

REISSCHRIJVEN workshop of cursus

DAGVOORZITTER

Zoek je iemand die leven in de brouwerij brengt, orde houdt, onvergetelijk is en altijd het overzicht bewaart? En zich ook nog graag snel in uiteenlopende onderwerpen verdiept? Mail vrijblijvend voor een offerte!

COACHING

Wil je hulp bij het schrijven van je boek, een stok achter de deur of tips voor het uitgeven? We bepalen samen waar je behoefte aan hebt en hoe je daarmee kan helpen. Online, eerlijk en recht op het doel af.

"Anika heeft samen met een Syrische vrouw een leuke lezing bij ons gegeven. Door het verhaal beide vanuit hun eigen perspectief te vertellen kregen we een interessant inkijkje in de Arabische wereld. Anika vertelde vanuit eigen ervaring en zocht steeds de interactie met het publiek, wat de lezing boeiend hield."

- Saeed, Zwolle