coaching

Een goed gesprek met een kopje thee of cappuccino erbij. We kunnen ook een stuk wandelen, een potje biljarten of online afspreken. Soms pittig, soms confronterend, maar vaak ga je opgelucht weer naar huis. We hebben eerst een gratis kennismakingsgesprek om te kijken of ik je kan bieden wat je zoekt. Eén sessie of meerdere sessies, overdag, 's avonds of in het weekend; wat jou goed uitkomt.We gaan er samen alles doen om ervoor te zorgen dat je lekkerder in je vel gaat zitten en het leven minder zwaar voelt.

ALS HET LEVEN ZWAAR IS

De weg terug vinden, eindelijk je doel achterna gaan, dé tip voor de opvoeding van je kinderen, meer rust in je leven, duidelijkheid over je relatie, enz. Als het leven even te zwaar voelt, is het fijn als er iemand meedenkt. Samen komen we eruit.

Is het je allemaal te veel, maar weet je niet waar je rust moet vinden? Ik denk met je mee. Je kan me zelf inhuren of vragen of je baas dit wil vergoeden. We kijken naar de oorzaak en dan zsm naar wat we eraan kunnen doen. Het gaat niet vanzelf, maar je staat er niet meer alleen voor.

STRESS

PROBLEEMTEAM

OPLEIDINGEN

Is er sprake van een zogenaamd probleemteam? Ik analyseer de situatie snel dmv gesprekken met leidinggevenden en medewerkers, maak een plan en los het op dmv gesprekken, aanspreken, teambuilding, coaching en mogelijk procesverbeteringen.

Masters degree (drs) psychologie

Cursus life coaching

Cursus stress management

Opleiding Hoger Zorg Mangement